Website Quality Vision wordt vernieuwd

Website Quality Vision vernieuwd

Website Quality Vision wordt vernieuwd. Momenteel wordt er hard gewerkt om de website actie te krijgen. Om het technisch beheer en het content management te vereenvoudigen zijn wij overgestapt op WordPress.

Website Quality Vision

Ook nieuw is het werken met blogs, berichten of nieuws en reacties daarop. Laat weten of je de website goed vindt, wat beter kan of wat helemaal fout is 🙁

Het doel van onze website is 2-ledig. Ten eerste willen wij onze website informatief houden en ten tweede willen we nieuwe klanten via de website binnenhalen.

We zijn overgestapt op WordPress omdat het beheer van de website zo eenvoudig door ons zelf gedaan kan worden. Ook de vindbaarheid (SEO) van de site kunnen we zo zelf verbeteren door het gebruik van Plugins, zoals Google Analytics en SEO Yoast.