Begeleiding van de certificering

Nadat de interne audit uitgevoerd is en alle noodzakelijke of gewenste verbeteringen doorgevoerd zijn zal Quality Vision akkoord geven om de certificering uit te laten voeren. Tijdens het toetsingsonderzoek zal een medewerker van Quality Vision aanwezig zijn om eventuele kleine verbeteringen direct door te voeren. Hierdoor kan Quality Vision ook garanderen dat het onderzoek een positief verloop zal hebben.

Vooraf zal Quality Vision de medewerkers van het te certificeren bedrijf voorbereiden op de certificering. Dit gebeurd o.a. door het houden van interne audits en het aanleveren van een vragenlijst c.q. checklist om aan te geven waaraan extra aandacht besteed moet worden.

Quality Vision kan in veel gevallen online controleren of het te certificeren bedrijf zijn kwaliteitsregistraties op orde heeft. Hiervoor gebruikt Quality Vision een Cloud toepassing, waardoor het voor de aangesloten bedrijven mogelijk is om op een centraal punt alle documentatie te raadplegen en de kwaliteitsregistraties te plaatsen.

Afbeelding5

Voor meer informatie of om direct een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen:

office@qualityvision.nl of bel naar: 0318 843083 / 06 4141 1888