Betaalbare oplossing voor de kleinere bedrijven in het MKB

John Vis
Door ISO 9001 in rustig vaarwater en een betere sturing op uw bedrijfsprocessen

Wij kunnen het ISO 9001 abonnement bij kleine ICT-bedrijven en Thuiszorg instellingen invoeren en onderhouden op basis van een maandabonnement.  Naast de voordelen van het ISO 9001 certificaat is er ook nog de mogelijke onderlinge samenwerking, inkoop voordeel en kennisuitwisseling.

Waaruit bestaat het ISO 9001 abonnement?

Het ISO 9001 abonnement kan zo voordelig aangeboden worden, doordat bedrijven binnen 1 branche lid kunnen worden van de Stichting Certificering MKB die zorgt voor het behalen en het onderhouden van het certificaat. Alle leden van deze stichting maken voor een groot deel gebruik van een gezamenlijk kwaliteitsmanagement systeem. Dit systeem is toegankelijk  gemaakt via een beveiligd platform, zodat alle medewerkers van 1 bedrijf alleen toegang krijgen tot hun eigen kwaliteitsmanagement systeem.

Dit levert het voordeel op dat de kosten verdeeld worden over de leden. Daarnaast worden de kosten voor het invoeren van het kwaliteitsmanagement systeem verdeeld over meerdere jaren en hierdoor kan het maandbedrag zo laag blijven. De aangesloten leden zijn wel verplicht om zich aan de gezamenlijke afspraken te houden. Alle leden krijgen een ISO 9001 certificaat indien zij voldoen aan de eisen.

Wat levert ISO 9001 certificering voor uw bedrijf op?

  • Met alleen standaardiseren levert dit een jaarlijkse besparing op van 10% op de loonkosten (ervaringscijfers + publicaties in de vakliteratuur)
  • Met volledige invoering van ISO 9001 kan dit verder een jaarlijkse besparing opleveren tot 25% op de loonkosten van uw bedrijf
  • Voorkomen van hoge kosten door het tijdig herkennen van fouten in de bedrijfsprocessen
  • Een internationaal erkend certificaat
  • Marketing en sales voordelen
  • Soms is het een voorwaarde om bepaalde klanten binnen te halen
  • Continue verbeteren van bedrijfsprocessen
  • Vinger aan de pols door externe audits

Voor meer informatie of om direct een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen:

office@qualityvision.nl of bel naar: 0318 843083 / 06 4141 1888