De Missie en Visie van Quality Vision

Proces Management

De missie en visie en de onderliggende bedrijfsdoelstellingen worden jaarlijks door ons tegen het licht gehouden.

Visie

Totale kwaliteit kan pas bereikt worden, wanneer vanuit een klantgerichte organisatie de totale organisatie continu wordt verbeterd (vanaf missie, beleid, bestuur, beheer tot en met de uitvoering).

Missie

Bekend staan als expert die vanuit een bedrijfskundige benadering de totale bedrijfsvoering optimaliseert. Hierdoor worden hogere bedrijfsresultaten gerealiseerd. Het ondersteunen van het management bij het opzetten en op peil houden van een kwaliteitsmanagement systeem gebaseerd op ISO 9001 norm, zodanig dat de bedrijfsprocessen met zo min mogelijk ingrepen (behoud van flexibiliteit) maximaal kunnen worden beheerst (kwaliteitsborging en planning).
Het resultaat is efficiënt werken: “Lever de juiste producten en/of verleen de juiste diensten met behulp van de juiste medewerkers en middelen op het juiste moment met de juiste capaciteit voor de juiste klant”.

Beleid

Het beleid van Quality Vision richt zich met name op het ondersteunen van de Stichting Certificering MKB bij het invoeren, onderhouden en begeleiden van ISO 9001 bij de deelnemers van de stichting. Hiervoor heeft Quality Vision een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) ontwikkeld. Er is zowel voor de Zorg  branche als voor de ICT branche een apart KMS gebouwd. Daarnaast levert Quality Vision kwaliteitsmanagers voor de stichting om de deelnemers te ondersteunen bij de invoering van het KMS en bij de interne audits.

Ook het invoeren van informatiebeveiliging volgens NEN7510 of ISO 27001 kan Quality Vision via een partner aanbieden. Hiervoor hebben wij samen met onze partner een financieel aantrekkelijk model ontwikkeld, zodat het ook voor kleine organisaties betaalbaar is.

Voor meer informatie of om direct een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen:

office@qualityvision.nl   of bel naar:   0318 843083 / 06 4141 1888